Wij helpen startups
met hun funding-strategie

Home/Voor startups

Hoe wij startups helpen

  • Wij helpen startups met de juiste investeringsstrategie en koppelen startups die wij investor ready achten aan relevante (venture capital) investeerders.
  • Wij helpen startups met het inschatten en onderbouwen van hun investor readiness op basis van de criteria van vrijwel alle (venture capital) investeerders die actief zijn in Nederland.
  • Wij kunnen hands-on helpen met het verbeteren van het pitch deck, het business plan en concreet met marktanalyses voor innovatieve hightech startups.

Investor readiness

Nu of binnenkort op zoek naar een investeerder? Wij weten hoe ze startups beoordelen en wat ze belangrijk vinden. Wij houden namelijk van vrijwel alle (venture capital) investeerders in Nederland bij wat hun investeringsstrategie, –voorkeuren en –criteria zijn.

Lees meer over Investor Readiness

LaunchPlatform

Werken aan je startup

Helemaal aan het begin van het idee? Check Launchplatform en werk je startup-plan uit samen met Golden Egg experts in de online community.

Ga naar LaunchPlatform

StartupRoulette

Investeerders vinden
StartupRoulette is een online speeddate evenement die om de week wordt georganiseerd voor startups en relevante investeerders (VCs en angels).

Ga naar StartupRoulette

Bootcamps

4-daags
Volg onze 4-daagse online bootcamp.
Vol met masterclasses, coachinghulp en verbinding met investeerders.
Geef je startup een boost!
Lees meer over de bootcamp

Wij werken o.a. met deze investeerders

Bekijk alle investeerders