Fundraising bootcamp

Bootcamp

Ben je aan het oriënteren op een venture capital investering? Doe mee met onze Fundraising Bootcamp voor startups en scale-ups. Laat je coachen door experts en kom in contact met de meest relevante investeerders via StartupRoulette of directe introducties.

Een investering kan helpen om harder te groeien en internationaal op te schalen. Maar niet elke startup past bij het venture capital model of is ‘investor ready’.

Om je goed voor te bereiden op een investering organiseren wij regelmatig een Fundraising Bootcamp, soms met regionale partners. In deze bootcamp leer je naar je bedrijf te kijken zoals een investeerder dat zou doen, krijg je in een individueel coachingsproces tips om je deck en je investor readiness te verbeteren en brengen we je in contact met de meest relevante investeerders, bijvoorbeeld via StartupRoulette, ons speeddate event, of via directe introducties.

Het is een unieke kans voor startup en scale-ups die hard groeien en zich willen oriënteren op een investering om nog harder te gaan. Ben jij zo’n ambitieuze ondernemer?

Meld je hieronder aan (selectie is van toepassing)!

Programma

Op de eerste dag zijn er masterclasses over venture capital, investor readiness en fundraisen, en is er de mogelijkheid om kennis te maken met andere ondernemers. We mikken op een kleine groep van ca. 5 startups en scale-ups, dus er is voldoende ruimte voor interactie en vragen.

Daarna krijg je een proces met individuele coaching op basis van je behoeften, waaronder:

  • feedback op pitchdeck
  • tips om investor readiness te vergroten
  • advies over funding need en type investering
  • advies over fundraising strategie
  • review van termsheets
  • toegang tot templates voor pitchdecks, termsheets, convertible notes, SARs etc

We helpen je vervolgens met warme introducties aan de meest relevante investeerders (zoals angel investors als venture capital fondsen).

Voor wie

We zijn op zoek naar (tech-)startup en scale-ups die in de komende 6 tot 12 maanden een (venture capital) investering willen ophalen. Het maakt niet uit of je al eerder een financiering hebt opgehaald.

Wij selecteren ca. 5 startups uit de aanmeldingen. Wij maken hierbij een inschatting of wij een startup zo kunnen helpen dat deze binnen een jaar een financiering kan aantrekken. Tractie/ maandelijkse omzet is voor ons een duidelijk indicator van product-markt fit, dus bedrijven die nog geen omzet draaien zijn (waarschijnlijk) nog iets te vroeg voor deze editie.

Meld je hieronder aan en we nemen contact met je op!

GEC startup challenges

Meld je hieronder aan en we nemen contact met je op!