Als u Golden Egg Check een beetje kent, weet u dat wij erg actief zijn in het beoordelen van innovatieve startups en het leggen van verbindingen met de voor hen relevante investeerders. In het kader van Startup50 Gelderland, onderdeel van Startup Fest Europe, zijn wij gevraagd om de beste startups van Gelderland te scouten en screenen. In aanloop naar een grote finale geven wij u en de beste 12 startups de kans om elkaar te ontmoeten tijdens een uiterst besloten pitchevent op 14 april op een unieke locatie.

Drie redenen waarom u dit event als investeerder niet mag missen:

1) Hoge kwaliteit dealflow
Wij hebben ruim 200 aanmeldingen van startups en scale-ups gekregen. Hieruit selecteren wij de beste 50. Dááruit selecteren wij weer de beste 12 om te komen pitchen. Die worden uitgebreid getraind door de enige echte Pitch Queen. U krijgt niet zomaar startups te zien, wij serveren kwaliteit.

2) Pitches tussen Porsches
Aan u de keuze, een gelikte Porsche of een fantastische startup. Tipje van de sluier: de ene optie sluit de ander niet uit. Integendeel. Heeft u ooit een pitch gehoord over IoT, domotica of biobased fuel terwijl u naast een paar van de mooiste Porsches staat die er ooit gemaakt zijn? Wij zijn erg blij dat het pitchevent wordt gehost door Porsche Centrum Gelderland in Heteren (naast Arnhem), de ambiance is echt uniek!

3) Relevant en kleinschalig
Hoe waardevol innovatieadviseurs, social media experts en business development guru’s ook kunnen zijn, ons event is startup & investor only. Feit is dat het nog nooit zo makkelijk is geweest om direct met de beste Gelderse startups in contact te komen. Ten eerste is er dus vrijwel geen ruis van niet-(co-)investeerders of niet-startups, ten tweede worden de pitchende startups ingedeeld in logische, coherente groepen zodat u zelf kunt bepalen wat wel en niet relevant is.

Wij nodigen dus alleen informal investors en venture capitalists uit om bij dit event aanwezig te zijn. De geselecteerde startups zijn allen innovatieve bedrijven in Gelderland, jonger dan 7 jaar, die een concrete financieringsbehoefte hebben van grofweg €50k-€300k of €500k-€2M. De startups zitten in alle markten maar worden op basis van technologiegebied (waarschijnlijk) ingedeeld in: software & internet, hightech & clean tech en life sciences & pharma.

Het event vindt plaats op donderdag 14 april van 19.00u tot 22.00u. Toegang is vrij voor investeerders in het netwerk van Meesters van de Toekomst, onze partner bij dit pitchevent. Neem contact op met Thomas als u een kaartje wilt bemachtigen.