Last van FoMo?
Geen probleem,
wij helpen je.

Dealflow

Alle investeerders hebben last van FOMO – fear of missing out. De goeie deals zijn maar kort op de markt en dus zijn er wat voelsprieten in de markt nodig om te weten wie er aan het fundraisen gaan of zijn, toch? Geen probleem, we hebben je rug.

Met Golden Egg Check hebben we de afgelopen jaren veel moeite gestopt in het opbouwen van wat we noemen startup-zwaartekracht. Ons doel is om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van startups die plannen hebben om venture capital op te halen, door ze te helpen in dat proces. Bijvoorbeeld met StartupRoulette waarin we startups koppelen aan de meest relevante investeerders. Of door onze funding datasets, waardoor we steeds beter kunnen voorspellen welke startups wanneer ‘op de markt komen’ voor een nieuwe ronde.

Voor StartupRoulette werken we samen met alle investeerders die dat willen (een meerderheid van VCs in Nederland doen nu mee), en dat is gratis voor hen. Maar voor de data-driven investors en corporates die meer zicht willen krijgen op startups die nu aan het fundraisen zijn bieden we een ‘fan plan‘ aan.

Dit fan plan bestaat o.a. uit:

  • Elk kwartaal een geactualiseerde en gecategoriseerde dataset met alle VC deals
  • Elk jaar een funding analyse rapport + dataset.
  • Elke maand een overzicht van alle startups en scale-ups die mee hebben gedaan aan StartupRoulette (alleen niet-vertrouwelijke info).
  • Passieve scouting; bedrijven die zich bij ons melden en die passen sturen we door (op basis van dubbele opt-in). Kortom, een voorsprong op andere VCs.
  • Ask me anything; voor alle vragen rondom funding en startup data zijn wij bereikbaar.
Neem contact op