Golden Egg Check heeft YES!Delft geholpen met matchmaking, het organiseren van ‘meaningful matches’ tussen startups en investeerders, voorafgaand aan het Meet the VCs event dat gisteren plaatsvond. Kortgezegd ging het erom; hoe zorgen we dat startups in contact komen met relevante investeerders, en vice versa.

Met Golden Egg Check houden we bij wat alle venture capital investeerders die actief zijn in Nederland doen. We hebben onze database gebruikt om een investeerdersselectie te maken voor alle deelnemende YES!Delft startups. Dit heeft geresulteerd in een startup-VC matrix die we hebben gebruikt om te bepalen wat de ‘must-have’ VCs waren voor deze editie van Meet the VCs. We hebben hen uitgenodigd om aanwezig te zijn in een aantal relevante 1:1 meetings met startups, waarvan maar liefst 80% ook daadwerkelijk aanwezig kon zijn.

Het kostte wat tijd om de voorbereiding goed te doen (zeker ook aan de kant van YES!Delft), maar daardoor konden de startups en investeerders hun tijd zo effectief mogelijk in te zetten.

Wij hopen uiteraard dat deze matches resulteren in een aantal mooie deals!

Lees meer over onze matchmaking- en scouting-activiteiten hier.