Het Eurosonic Noorderslag ken je vast wel. Maar wist je dat er in dezelfde week ook een tech event is in Groningen? Het heet MXT (Music & Tech) en het wordt van 17-19 januari voor de eerste keer georganiseerd.

Wij zijn van de partij! Dit is waar je ons kunt tegenkomen:

Workshop ‘how to fundraise’

Gilles Meijer geeft een workshops over de basis van investor readiness en fundraisen op 18 januari van 9.30-11.00u. Doe hieraan mee als je in 2023 van plan bent om een ronde op te halen bij investeerders en je goed voorbereid wilt zijn!

StartupRoulette MXT edition

Op 18 januari (11.30-12.30u) hosten wij een editie van StartupRoulette in Groningen speciaal voor de startups en investeerders die aanwezig zijn. Dus als je zin hebt in een feestje én het jaar goed wilt beginnen met nieuwe introducties met relevante startups of investeerders: meld je aan!

Panel ‘Future Investments Possiblities’

Samen met Wendy Cheng, Niek Huizenga en Thijs Verheul zit Thomas Mensink in het panel over ‘Future Investments Possiblities’. Dit panel is ook op 18 januari van 15.00-15.45u.

  • Wendy Cheng is a startup expert and helps a lot of robotic startups to raise funding. Wendy also manages her own VC firm and is a musician herself.
  • Niek Huizenga was a founder once, helped many startups raise capital, knows the world well and is now an investment manager at G-Force Capital
  • Thijs Verheul sold United Wardrobe to Vinted and now invests in startups itself
  • Thomas Mensink is a startups and fundraising expert, at Golden Egg Check. Also have their own co-investment fund

Het hele schema van MXT, inclusief sprekers en borrels, is te vinden hier. Kaartjes voor het main event zijn gratis.