Van 24 t/m 28 september is de Amsterdam Capital Week. Er zijn verschillende events waar investeerders aan mee kunnen doen om startups te ontmoeten (zie Events).

Een van die events is de CapitalTourXXL op 25 september. Die is dit keer op basis van invitation-only, dus alleen de startups die door investeerders (of mij) worden geselecteerd mogen meedoen.

Wij helpen CapitalTourXXL namelijk mee om ervoor te zorgen dat er slimme matchmaking is tussen de aangemelde startups en de deelnemende investeerders.

Voor investeerders

Het idee is dat startups op de fiets langskomen op de kantoren van investeerders en je dus de kans krijgt om in korte tijd een aantal interessante startups te ontmoeten. Ook als je geen kantoor hebt in Amsterdam kun je meedoen, de organisatie zorgt dan voor een mooie spot.

Interesse om mee te doen? Laat het mij (of Simone Schoutens) even weten, dan zullen we kijken of we jou ook kunnen plaatsen.

Voor startups

Doe mee aan de eerste Xclusive Edition en kom in contact met topinvesteerders! Klaar om op de fiets te spingen naar funding? Meld je aan via: https://www.eventbrite.nl/e/capital-tour-xclusive-tickets-47172929502.