Hoe maak je van een idee een succesvol bedrijf? Met die vraag begonnen vijf startende ondernemers het ACCELERATE! programma, een initiatief van Klaas Mollema en onderdeel van het deelproject ICT Campus Startup Valley. Met vier masterclasses en een Dragons’ Den werden de ondernemers door ons geholpen om hun idee klaar te stomen voor business.

Wij willen de deelnemers van het eerste ACCELERATE! programma bedanken en veel succes wensen bij het vervolg! Ook dank aan de Dragons die aanwezig wilden zijn om de pitches kritisch te beoordelen.

Over het ACCELERATE! programma

Het ICT Campus Programma wil snellere groei realiseren van starters en jonge innovatieve bedrijven in de Food Valley regio. Heb jij een innovatief idee of een creatieve oplossing en wil je hier mee aan de slag? Met het ACCELERATE! programma zet je jouw idee om in een volwaardig businessplan. In korte tijd krijg je coaching en begeleiding en volg je workshops van professionals. Ons doel? Jou verder helpen met je idee en klaarstomen voor business!

Het volgende ACCELERATE! programma start najaar 2019 vanuit Veenendaal. Aanmelden kan via het Startersloket (let op: er vindt wel een selectie plaats).

Samenwerking met Golden Egg Check

Dit programma is samengesteld samen met de business developers van Golden Egg Check. Wij hebben ruime ervaring bij het begeleiden van startups en scale-ups, zowel in de eerste validatie-fase als bij het investor ready worden voor venture capital investeerders.