Corporates

 

Startups en nieuwe technologieën zijn het speelveld aan het veranderen en als traditionele onderneming/ corporate wordt er vaak gezegd dat je ten dode bent opgeschreven als je daar niet in meegaat. Dat klopt ook. Wen er maar aan en doe er je voordeel mee. Doe iets met startups als je wilt winnen of in ieder geval niet wilt verliezen. Maar ga niet blind achter de hypes aanlopen.

Wij kunnen corporates helpen om hun investeringsbeslissing (tijd, geld, middelen) in innovatieve projecten en (interne) startups meer gestructureerd, rationeel en marktgedreven te maken.

Startup database


‘Death by a thousand cuts’ noemen ze het; startups die corporates massaal aanvallen of - nog hipper  - ‘disrupten’. Maar wie gaan nou echt het verschil maken?

Wij helpen corporates om snel inzicht te krijgen in relevante startups binnen een bepaalde markt- of technologiegebied, als bedreiging of kans.

Wij hebben de grootste ‘curated’ database in Nederland met goede, relevante tech startups. Onze analisten hebben alle relevante startups gecureerd op basis van classificatie, analyses en gesprekken met de ondernemers. Deze database stellen wij als SaaS model beschikbaar aan corporates. Onze analisten zijn beschikbaar voor extra analyses en toelichting.

Heb je een specifieke vraag over een bepaalde sector of type startup? Of is eenmalig inzicht voldoende? Dan is wellicht een specifiek scouting-project beter geschikt. Wij zullen een rapportage verschaffen met relevante startups en hun kenmerken. Wij kunnen ook startups of business cases beoordelen op potentie en haalbaarheid en een onderbouwing geven van de pijnpunten én groeisignalen.

Dit helpt jou om bewuster en effectiever te investeren, zowel in tijd, geld als middelen.

GEC software


Liever zelf aan de slag? Dat kan met onze in-house ontwikkelde software. Wij bieden softwaretools om startups en interne business cases te ontwikkelen, monitoren en beoordelen. Je kunt gebruik maken van onze set criteria, content en best practices maar het is ook mogelijk om de tools naar eigen wens in te richten, bijvoorbeeld door criteria toe te voegen die betrekking hebben op een strategische fit met jouw bedrijf of door een koppeling te maken met een eigen intakeformulier.

Lees hier meer over onze software en vraag hier een gratis demo-account aan.

Onze klanten


Wij zijn ervan overtuigd dat onze klanten tevreden zijn met ons. Neem contact met ons op, dan kunnen wij je desgewenst in contact brengen met een vergelijkbare klant zodat je zijn/ haar ervaring met ons rechtstreeks kunt checken.