Whitepaper: Corporate-startup samenwerkingen

Whitepaper: Corporate-startup samenwerkingen

Hoe innoveren Nederlandse bedrijven met startups?

47% van de Nederlandse corporates innoveert samen met startups. Vooral in de financiële sector wordt veel met startups samengewerkt.

Dat blijkt uit onze inventarisatie op basis van de jaarverslagen van Nederlandse beursgenoteerde bedrijven. 46 van de 98 bedrijven ondernemen activiteiten met startups. 52 corporates doen dus nog geen noemenswaardige activiteiten die betrekking hebben op startups.

Samenwerken met startups

Bestel hier een whitepaper voor jouw organisatie

Door 98 jaarverslagen te doorzoeken naar innovatiestrategieën hebben wij veel inzichten opgedaan over hoe Nederlandse beursgenoteerde bedrijven innoveren, al dan niet met startups.Meer inzicht in hoe de bedrijven in jouw sector innoveren? Weten hoe jouw organisatie vergelijkt met hen? Weten welke kansen wij nog zien om beter met startups samen te werken? Wij hebben een whitepaper geschreven die we voor elk bedrijf personaliseren. Bestel de whitepaper hieronder voor €1.495 (excl. BTW).

Velden met een * zijn verplicht.

Nadat we je verzoek hebben ontvangen zullen we eerst contact met je opnemen voordat we een betaallink sturen.

Meer weten?

Neem contact op met Gilles Meijer via gilles[at]goldeneggcheck.com of +31 (0)53 450 0012 om te bespreken hoe wij jouw organisatie kunnen ondersteunen bij het samenwerken met startups.