Innovaties en startups in een vroege fase zijn lastig op waarde te schatten. Startup selectie is daarom een uitdaging. Er zijn nog veel aannames, veel onzekerheid en veel mooie beloften. Gaat deze startup nou echt het verschil maken? 

Het is lastig om in een vroege fase al het kaf van het koren te scheiden. Incubators, acceleratieprogramma’s en (pre-)seed investeringsfondsen staan voor de lastige keuze om enerzijds beschikbare middelen zo goed mogelijk te alloceren aan de startups met de meeste kans van slagen, en tegelijkertijd moeten zij dat besluit snel, low budget en op basis van onvolledige informatie nemen. Hoe doe je dat het beste?

Lees meer op ons blog: https://medium.com/golden-egg-check/hoe-selecteer-je-de-beste-startups-voor-je-seedfonds-of-acceleratieprogramma-dit-zijn-onze-best-ca4ce9b97b29

Meer weten over startup selectie? Neem contact op met Gilles Meijer.